Alles voor IT-beheer met een business-focus

Beheer geïntegreerd on premises en cloud IT vanaf een enkele console. De kern van Gensys is de Active CMDB. Altijd actueel en volledig betrouwbaar. De Monitor is er voor elk systeem, platform, service of applicatie. In de cloud of ‘on premises’. Service Management met business-focus, workflows, rapportages, dashboards en een innovatieve service desk. Gensys CRM voor contact- en contractmanagement. Gensys: krachtig door integratie.

Uw CMDB is altijd actueel, correct en volledig

Dé centrale plaats voor alle informatie over en relaties tussen ‘configuration items’. Voor effectief end-to-end IT-beheer met een business focus. Ook bij een hybride omgeving. Volledig geïntegreerd met Monitoring en Service Management. Krijg inzicht in en grip op IT met de Gensys Active CMDB.

De beste IT-monitoring voor de cloud en on premises IT

Voor elk systeem, platform, service of applicatie, in de cloud of ‘on premises’. Monitor meerdere (interne) klantomgevingen vanuit één systeem. Analyseer en voorkom incidenten. Reageer ruim op tijd. Garandeer de end-to-end beschikbaarheid en prestaties van IT-ketens.

Volledig overzicht van de Gensys Monitor. Lees de brochure.

IT Service Management met focus op de business

Manage de impact op de business met Gensys Service Management. ITIL supported. Workflows voor garantie op kwaliteit. Met een Service Desk die in één feed laat zien wat er gebeurd is, maar ook wat er gaat gebeuren! Effectieve samenwerking omdat elke betrokkene volledig op de hoogte is.

Gensys CRM. Voor service provider en IT-afdeling

Bestuur IT-beheer door afspraken en ‘ capabilities’. Houd grip op de contracten met klanten, van klanten en met leveranciers. Manage leads en opportunities. Registreer alle contacten met klant of prospect.

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!