Active CMDB

Business focus

Beheer IT met een business focus. Definieer gemakkelijk business services en digitale processen van uw organisatie. Van inkoop en klantenservice tot logistiek en finance. Verstoringen van business services en processen? Zie onmiddellijk de impact op de business. Analyseer de oorzaak binnen de IT. Werk met KPI’s voor rust en regie.

Ontdek de business impact

Definieer de business services van uw organisatie, bijvoorbeeld inkoop, klantenservice, etc., en zie direct eventuele verstoringen in de IT op die business services, omdat configurations items in de CMDB gegroepeerd zijn tot op business service niveau. Plan wijzigingen doordacht omdat de potentiele impact voor een of meerdere business services aanwijsbaar is. Alloceer eenvoudig en verfijnd IT-kosten naar business services.

Bewaak het proces

Primaire en secundaire processen gebruiken IT. Modelleer eenvoudig de flow van een proces en relateer de gebruikte IT-componenten of IT-componentgroepen van een proces aan elkaar. Zie direct bij een verstoringen in de IT waar in de keten problemen ontstaan en de potentiele impact op de totale flow. En, bewaak de prestaties van het proces door KPI’s te koppelen aan de relaties in de procesflow.

End-to-end beheer

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!