Active CMDB

End-to-end beheer

Beheer digitale processen en IT-ketens. Modeleer en monitor end-to-end de digitale processen. Zie direct waar en waarom het proces wordt verstoord. Ontdek afwijkingen van de vastgestelde prestatiecriteria. Detecteer automatisch de relaties tussen configuration items (CI’s) en heb altijd actuele gegevens ervan. CI’s vormen samen veelal complexe ketens. Zij beïnvloeden elkaar, zijn afhankelijk van onderliggende CI’s en/of leveren een dienst aan de bovenliggende. Neem IT-ketens op in een of meerdere IT-services met een eigen SLA en formeer business services met hun eigen eisen en randvoorwaarden.

End-to-end beheer

Inzicht in digitale processen

Voorkom verstoringen van bedrijfsprocessen. Zie onmiddellijk of een digitaal proces uitvalt of slecht presteert. Krijg inzicht in de business impact. Analyseer waar en waarom de verstoring optreedt. Toets de prestaties aan de business KPI’s. Modeleer eenvoudig de procesflow en zie de samenhang tussen de procesdelen. Krijg inzicht in de onderliggende IT en analyseer de IT-keten.

Analyses van de IT-keten

Voer analyses uit op data van het gehele pad (IT-keten) op een zelfde moment of over een zelfde periode. Bijvoorbeeld toon integraal performance-data in grafiekvorm over een bepaalde periode van een SQL database, de virtuele server waarop de SQL-database draait, de fysieke server en het SAN waarbij de waardes in de tijd gesynchroniseerd zijn. Toon ook in een overzicht geselecteerde meetwaardes op een bepaald moment van de gehele keten.

End-to-end IT-beheer hybride cloud

Beheer met Gensys on premises IT, cloud-services en hybride cloud-infrastructuren als een geheel. Dus end-to-end IT-beheer ook als delen van de IT zich in de cloud bevinden. Heb overkoepelend inzicht en grip omdat de CMDB- en monitoringdata van de on premises IT-omgeving geïntegreerd zijn met de gegevens van de cloud services.

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!