Active CMDB

Ook voor de cloud

Beschik altijd over actuele configuration data, ook die in de cloud. Verbeter de betrouwbaarheid van analyses en diagnoses door overkoepelend inzicht. Beheer on-premises, hybride én cloudomgevingen met speels gemak.

Ook voor Azure Services

Beschik altijd over actuele configuration data, omdat de asset-gegevens van uw Azure-services/oplossingen up-to-date zijn in de Active CMDB. Verbeter daardoor de betrouwbaarheid van analyses en diagnoses. Leg business services en IT-services vast met zowel on premises als Microsoft Azure configuration items voor een beter inzicht in hybride clouddiensten. Bewaak de SLA van cloudoplossingen, ook in een hybride omgeving.

End-to-end beheer hybride cloud

Beheer met Gensys on premises IT, cloud-services en hybride cloud-infrastructuren. Beheer end-to-end IT-beheer ook als delen van de IT zich in de cloud bevinden. Krijg overkoepelend inzicht en grip omdat de CMDB- en monitoringdata van de on premises IT-omgeving geïntegreerd zijn met de gegevens van de cloud services.

Zelf een cloud service aanbieden

Biedt u als service-provider cloud-services aan, dan worden de IT-componenten van uw cloud-platform opgenomen onder een ‘cloud-service CI’ in de Active CMDB. Heb volledig inzicht in de meldingen en samenhang van de onderliggende IT-infrastructuur. Geef klanten alleen (online) inzicht in de beschikbaarheid van de afgenomen cloud-service(s). Weet precies wie wat gebruikt en bepaal bij een verstoring of change exact op wie deze van invloed is.

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!