Monitoring software voor de cloud en on premises IT

Verricht server monitoring, netwerk monitoring, storage monitoring, etc. Kortom, gebruik de Gensys monitoring software voor vrijwel elk systeem, platform, service of applicatie, in de cloud of ‘on premises’. Reageer altijd op tijd door voorspellend en proactief monitoren. Garandeer de end-to-end beschikbaarheid en prestaties van uw IT-services en business services door ketenmonitoring en -beheer. Monitor meerdere (interne) klantomgevingen, gedistribueerd of niet, vanuit één systeem. Bij uitstek geschikt voor Managed Service Providers en Shared Service Centra.

IT Monitor

Voorspellend en proactief

Voorspel gedrag van uw IT-componenten door de slimme IT Monitor van Gensys. Intelligente technieken verwerken en analyseren de enorme hoeveelheid data van IT-componenten. Gensys geeft u inzicht in toekomstig gedrag van uw IT en voorkomt verstoringen of degradaties.

IT Monitor

Proces- en ketenmonitoring

Zorg voor het ongestoord functioneren van de bedrijfsprocessen. Zie bij (dreigende) verstoringen in één oogopslag welk proces geraakt wordt. Ook per geografische locatie. Monitor digitale processen en analyseer problemen in de onderliggende IT snel en effectief.

End-to-end beheer

IT Monitor

Application Performance Monitoring

Monitor eenvoudig de beschikbaarheid en performance van alle bedrijfsapplicaties. Van fat-client en vdi applicaties, terminal services applicaties zoals Citrix tot browser-gebaseerde applicaties.

IT Monitor

Eventmanagement

Gensys zorgt ervoor dat alleen relevante meldingen worden getoond. Vind niet twee keer hetzelfde wiel uit door de Gensys knowledge base.

De SLA bepaalt hoe meldingen worden aangeboden en afgehandeld moeten worden. Niet op tijd gereageerd, dan wordt geëscaleerd. Relevante events gaan niet verloren.

De Gensys Monitor is geschikt voor vrijwel alle systemen, platformen en applicaties.

IT Monitor

Azure monitoring

Monitor uw (hybride) Azure cloudoplossing alsof het een reguliere on-premises omgeving is. Analyseer gedetailleerde asset-, availability, performance- en usage-gegevens. Draai rapportages over de prestaties én bewaak de kosten. Zorg dat u nooit teveel betaald. Ook voor Azure Stack.

Inzicht in de prestaties en kosten van uw Azure Cloud? Download brochure

IT Monitor

Gensys monitort alles

Monitor de beschikbaarheid van elke IT-component en bewaak de beschikbaarheid van IT services en business services omdat de Active CMDB de afhankelijkheden kent. Reageer op tijd door thresholds en automatische escalatie. Maak performanceanalyses en voorspellingen op elk moment. Voorkom problemen met het ‘predictive management’ van Gensys.

Capaciteitsplanning en kostenbeheersing

Monitor het verbruik en gebruik van IT-componenten (CI) en krijg meldingen afhankelijk van vastgelegde grenswaarden bij de CI. Gemeten waarden worden opgeslagen en maak analyses en betrouwbare capaciteitsplanningen. Ben verzekerd van een adequate kostenbeheersing door alerts, historische data-analyse en hierop gebaseerde projecties.

Verbeter de gebruikersbeleving

Krijg volledig inzage in het gedrag van applicaties, gezien vanuit de gebruiker door monitoring van de performance en beschikbaarheid van een IT-keten. Heb inzicht in de volledige actuele infrastructuur, inclusief de afhankelijkheden, met Gensys en de Gensys EUX monitor voor APM. Zie gedetailleerde performancegegevens maak eenvoudig performanceanalyses van de end-to-end-keten.

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!