IT Monitor

Application Performance Monitoring

Monitor eenvoudig de beschikbaarheid en performance van alle bedrijfsapplicaties. Van fat-client en vdi applicaties, terminal services applicaties zoals Citrix tot browser-gebaseerde applicaties.

Ontdek hoe EUX Monitor u inzicht geeft in de performance van applicaties. Download brochure

Monitor beschikbaarheid en performance van applicaties

Meet met de EUX Monitor de beschikbaarheid en performance van applicaties en interactieve websites zoals de eindgebruiker deze ervaart. Monitor ook real-time de prestaties van uw cloud-leveranciers of hostingpartij in relatie tot het afgesproken service level. De EUX Monitor is geschikt voor alle applicatietypen. Dus voor fat-client en vdi applicaties, voor terminal services applicaties, zoals Citrix, en voor browser-gebaseerde applicaties.

Inzicht in de performance van de volledige keten

Applicaties behoren bij een IT-keten (IT-service) en IT-services vormen een business service. Krijg volledige inzage in de performance van IT-services en business services. Analyseer de performancedata van een applicatie in combinatie met de performancedata van de IT-componenten waarvan die applicatie afhankelijk is, zoals fysieke en logische servers, databases, switches, storage, etc. De Gensys Active CMDB kent die afhankelijkheden. Toon performance data van de volledige keten op dezelfde tijdlijn. Breng zo de performance, zoals de gebruiker deze ervaart, in verband met de performance van de technische IT-componenten.

Volledig inzicht in de historie

De volledige historie van de performancedata op eindgebruikersniveau blijft beschikbaar en ook die van de gerelateerde IT-componenten. Onderzoek het gedrag van applicaties door op verschillende momenten in het verleden performancedata van de totale IT-keten te analyseren in combinatie met meldingen afgegeven door de IT-componenten. Zie ook duidelijk of een wijziging van de infrastructuur invloed heeft op de reactietijden door performancedata van voor en na de verandering te vergelijken.

Synthetic Monitoring

Record het script (de interactie) met de gebruiksvriendelijke EUX-recorder door de handelingen van de eindgebruiker op de applicatie uit te voeren. (Ro)bots voeren op bepaalde tijden de scripts uit. Zij verzamelen beschikbaarheids- en performancegegevens op verschillende, zelf ingestelde momenten binnen een interactie.

Centraal management

Beheer van de EUX Monitor vanaf een centrale plaats. Formeer en test de scripts centraal en distribueer, activeer en onderhoud ze op die centrale plaats. EUX-bots uitvoeren op elk gewenste locatie? Geen probleem.

Analyse en alerting

Analyseer de beschikbaarheids- en performancedata van de applicaties met Gensys op elk device, onafhankelijk van tijd en plaats, dus ook op uw mobiele telefoon of tablet. Meldingen krijgen als er iets niet in orde is? Stel daarvoor grenswaarden in voor de verschillende performancemeldingen, eventueel voor meerdere timers binnen het script. U ontvangt alerts op de momenten waarop u dat wenst.

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!