IT Monitor

Eventmanagement

Gensys zorgt ervoor dat alleen relevante meldingen worden getoond. Vind niet twee keer hetzelfde wiel uit door de Gensys knowledge base.

De SLA bepaalt hoe meldingen worden aangeboden en afgehandeld moeten worden. Niet op tijd gereageerd, dan wordt geëscaleerd. Relevante events gaan niet verloren.

De Gensys Monitor is geschikt voor vrijwel alle systemen, platformen en applicaties.

Efficiënt eventmanagement en Knowledge base

Gensys zorgt ervoor dat alleen relevante meldingen worden getoond. Accepteer automatisch meldingen en archiveer groepen meldingen op basis van rules. Behandel efficiënt, maar zeker ook effectief events door snel te analyseren of de situatie al een keer eerder is voorgekomen, hoe het event toen is behandeld, welke events hiermee in verband staan, etc. Vind dus niet twee keer hetzelfde wiel uit. De Gensys knowledge base zorgt voor kennisdeling en efficiëntieverbetering.

SLA-gedreven event management

De SLA bepaalt hoe meldingen worden aangeboden. Dus het is niet de laatste, oudste of meest kritische melding die als eerste opgepakt zal moeten worden. Nee, het is die melding die volgens de SLA de hoogste prioriteit heeft. Werk zo op basis van de prioriteiten vastgelegd in de SLA’s. Pak meldingen op binnen de vastgestelde tijd, en als dat niet gebeurt dan wordt geëscaleerd.

Voor alle platformen geschikt

De Gensys Monitor is geschikt voor een uitgebreide variëteit aan systemen, platformen en applicaties. Neem vrijwel elke fysieke en logische IT-component op eenvoudige wijze in de monitoring op. De Gensys Monitor werkt ‘agentless’, communiceert via vele standaard en niet-standaard interfaces en heeft een omvangrijke repository aan ‘templates’. Stem eenvoudig de ‘templates’ af op uw situatie. Nieuwe ‘templates’ maken is makkelijk; programmeerkennis is niet nodig.

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!