Gensys en GRCcontrol

Tweeweg-koppeling Gensys en GRCcontrol

Security- en compliance-beleid is onmisbaar, maar zonder een integratie met de operatie ontbreekt de integrale grip op security en compliance. Heb alle operationele security- en compliancemaatregelen, taken, controles en bewijsvoering in één oplossing met de Gensys Compliance Support Module. Dicht het gat tussen beleid en de dagelijkse IT-operatie met de koppeling tussen Gensys en GRCcontrol van CompLions-GRC.

GRCcontrol

Implementeer en beheers eenvoudig, efficiënt en effectief normen, standaarden, wet- en regelgeving voor privacy, governance, risk en compliance vanuit één managementsysteem: GRCcontrol. GRCcontrol herkent doublures tussen normen. Alles dat bijvoorbeeld voor ISO 9001 geldt en ook voor ISO 27001 kan worden toegepast, wordt direct herkend. Implementeer eenmalig een maatregel, dus geen overbodige taken, kortere doorlooptijden en hoge acceptatie in de organisatie. Reduceer stress en tijd voor periodieke audits en ad-hoc controles omdat permanent en uniform maatregelen voor certificeringen en regelgeving worden gemanaged. Krijg inzicht in de status en voortgang van de uitvoering van het beleid.

Integrale grip op security en compliance

Manage met Gensys IT-gerelateerde security-incidenten en compliance-activiteiten en de bijbehorende taken. Heb alle operationele security- en compliancemaatregelen, taken, controles en bewijsvoering in één oplossing met de Gensys Compliance Support Module. Integreer naadloos de compliance-workflow van beleid naar operations en van operations (security incidenten) naar beleid. Dispatch security-incidenten naar de incident log in GRCcontrol voor o.a. verder riskassessment, incidentbeheer, rapportage en toetsing met het beleid en de afgeleide maatregelen daarvan. Vuur n.a.v. het security-incident, maar ook autonoom, taken af naar Gensys. Bestuur en bewaak de uitvoering ervan door workflows en SLA’s. Synchroniseer incidentstatus tussen Gensys en GRCcontrol.

Ontdekken hoe het gat tussen beleid en de dagelijkse IT-operatie te dichten is? Lees de leaflet.

“Van de servicemanagement-oplossing van Gensys profiteren ook onze klanten”

Tim Doets, Business Development Manager

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!