Wij zijn de ontwikkelaar van Gensys. Wij zijn SPS, één van de meest toonaangevende IT-bedrijven in Nederland met ongeveer 80 medewerkers.

Het waarom

Wij geloven dat een ‘oase van rust’ in een snel veranderende digitale wereld een doorslaggevende factor is voor het succes van onze klanten. Hiervoor is grip krijgen op die snel veranderende digitale wereld noodzakelijk. Die grip is alleen goed mogelijk als controle op de digitale processen is gegarandeerd. SPS heeft agile business-focused IT-beheersoftware ontwikkeld waarmee grip op IT en grip op de business wordt gerealiseerd. Grip die ‘rust’ brengt en ruimte biedt voor innovatie.

Digitalisering van processen

Wij zien dat IT-afdelingen willen versnellen om vanuit ‘technology-centric’ IT-beheer te groeien naar ‘business centric’ IT-beheer, vooral gedreven door de digitalisering van processen. Het garanderen dat bedrijfsprocessen optimaal functioneren wordt namelijk steeds belangrijker omdat zij vrijwel volledig afhankelijk zijn van IT.

Het gebruik van cloud-oplossingen

Ook cloudoplossingen stimuleren de gang naar ‘business centric’ IT-beheer. Bij ‘de cloud’ wordt de IT-technologie ‘aangeleverd’ en het beheer is alleen maar indirect aan te sturen door de IT-afdeling. Cloud-oplossingen zijn onderdeel van digitale processen en dit dwingt de IT-afdeling tevens tot het uitvoeren van regie op de cloud-leveranciers afgeleid van de eisen die de business stelt. De IT-afdeling richt zich meer en meer op het beheren van processen, meer specifiek het beheren van digitale processen.

Gensys is ‘alles voor IT-beheer met een business-focus’

Meer dan 25 jaar continue innovatie heeft geleid tot de meest krachtige Business en IT Service Management oplossing voor Managed Services Providers, Cloud Services Providers, Shared Service Centra en IT-afdelingen. Zorg voor IT-beheer met een business-focus. Gensys heeft alles hiervoor in huis.

“Gensys heeft zichzelf al dubbel en dwars terugverdiend door tonnen aan schade te voorkomen.”

Glenn van Gom, Manager exploitatie ICT

Gensys met eigen ogen zien?

Met eigen ogen zien hoe Gensys werkt?
Een demo is binnen 1 minuut geregeld!